Choose language

Vil du jobbe hos oss?

La oss vokse sammen

Vi bygger en kultur i Amili hvor flinke folk (som deg) skal få gjøre det de kan best. Sammen kan vi lage enda bedre tjenester for kundene våre.

Vil du jobbe hos oss? Vil du jobbe hos oss?
Marketing

Bli kjent med oss

Hvem er vi?

Vi i Visma Amili jobber hver dag for å hjelpe våre kunder med å digitalisere og forbedre fakturaoppfølgingen.

Vi er opptatt av å tilby automatiserte tjenester som ikke bare frigjør tid og bidrar til bedre likviditet, men også som ivaretar våre kunders kunderelasjoner. 

Visma Amili AS er en ledende aktør i Norge som digitaliserer og automatiserer fakturaprosessen. I tillegg til at vi er Norges 3. største inkassoleverandør, leverer vi tjenester som inkluderer alt fra faktura til betaling, fakturaproduksjon fakturadistribusjon, betalingsoppfølging, rettslig inkasso, overvåkning, rapportering og rådgivning.

Hva vi står for

Visma Amilis verdier går hånd i hånd med vårt DNA. Vårt DNA og våre verdier sier noe om hvem vi er og hvordan vi opptrer - og hvordan andre oppfatter oss når de møter oss.

Entreprenørskap

Det å utfordre eksisterende er i vårt DNA. Det vi gjør bra i dag, kan gjøres bedre i morgen. Ved å fokusere på samarbeid, innovasjon og kreativitet, tar vi tak i muligheter slik at vi stadig kan gi samfunnet og kundene våre fordeler som gjør dem konkurransedyktige.

Entreprenørskap

Dedikert

Vi mener dedikasjon er et resultat av lidenskap og frihet. Å gi mennesker mulighet til å utvikle interessene sine skaper verdi for alle – både individer, kolleger, kunder og samfunnet.

240

Ansvarlig

Våre kunder stoler på at vi får inn deres utestående fordringer på en måte som ivaretar det gode forholdet til sine kunder. Det er et oppgave vi tar på alvor. Vi er empatiske og profesjonelle. Vi lytter til sluttkunden og søker beste løsning for alle parter.

98

Inkluderende

Først og fremst er vi ett lag der det skal være rom for ulike meninger. Fordi vi har ulik bakgrunn, forskjellige måter å se verden på, og mangfoldig ekspertise er vi kunnskapsrike problemløsere. Det bidrar til å forme den utrolige selskapskulturen i Visma Amili. Vi er inkluderende.

208
Kristtoffer W
Jeg trives veldig godt, og har fått utvikle meg i den retningen jeg selv har ønsket. Jeg ser at jeg har stor nytte av å ha jobbet i ulike avdelinger de to siste årene. Det er gøy å kunne bidra med ny innsikt og nye perspektiver som blir satt pris på.

Kristoffer Warholm

UX Lead

SelmaF
B2B marketing beveger seg i en spennende og ganske kul retning. Å jobbe med marketing her byr på en god blanding av det komplekse og det kreative. Samtidig er det gøy å være en del av et ambisiøst team som tør å satse!

Selma Fallsen

Digital Marketing Specialist

Her finner du oss

Visma Amili er lokalisert både i Oslo og Trondheim.

I Oslo finner du oss på Visma sitt hovedkontor på Skøyen. Med adresse Karenslyst Allé 56,
finner du oss svært sentralt lokalisert med kun få minutters gange fra tog, buss og trikk. 

I Trondheim finner du oss i Skonnertvegen 7, som ligger ca. 15 minutter utenfor bykjernen.
Hit kommer du enkelt med både buss og bil, og tar du Metrobusslinje 1 til Grilstadkleiva, så er det kun noen få minutters gange.