Choose language

Amili EDI

EDI - sikker meldings-utveksling i skyen

Fleksibel og stabil EDI-løsning som tar meldingsutveksling til neste nivå i skyen.

Amili EDI - sikker meldingsutveksling i skyen

Når systemene snakker samme språk

Reduser kostnader og øk nøyaktigheten med automatisert og fleksibel meldingsutveksling.

5524490_notification_alarm_time_reminder_clock

Effektivt og tidsbesparende

Amili EDI automatiserer overføringen av dokumenter og meldinger. Det sparer virksomheten for verdifull tid og reduserer risikoen for feil.

Reduser kostnadene dine

Reduserer kostnader og feil

Fjern behovet for papir og manuelle ressurser. Amili EDI reduserer kostnader knyttet til manuelt arbeid og feil som kan oppstå under manuell datainntasting. 

Gir økt nøyaktighet

Øker nøyaktigheten

Amili EDI gir en høy grad av nøyaktighet ved overføring av data, samt fullstendig sporbarhet av alle transaksjoner.

EDI

Fleksibel og stabil

Amili EDI integrerer interne og eksterne systemer/kunder ved å konvertere meldingene til det formatet systemene kan lese. Deretter utveksles meldingene gjennom et stort antall ulike kanaler. 

Bli mer effektiv

Sendes det mange meldinger mellom deg, leverandører og kunder? Da er det mange systemer som må snakke sammen, gjerne på tvers av organisasjoner. Hva med å forenkle jobben?

EDI - smart meldingsutveksling

EDI er en digital meldingsutveksling som oversetter meldinger mellom systemer, slik at de enkelt forstår hverandre.

Smart meldingsutveksling

Systemer som snakker sammen

Amili EDI konverterer format mellom ulike system, slik at de forstår hverandre - uavhengig av bransjestandard og meldingstype.

Systemer som snakker sammen

Mange fordeler

Med en automatisert og fleksibel meldingsutveksling, reduserer du kostnadene og øker nøyaktigheten. Effektivt og sikkert - i skyen.

Mange fordeler med EDI
Meldingsutveksling for energibransjen

Meldingsutveksling for energibransjen

Meldingsutveksling for deg som driver med vindkraft og gass - enten alene eller i kombinasjon med ren strøm. Noe Elhub ikke dekker i dag.

Amili EDI støtter også meldings utveksling med utlandet og har ferdige moduler som er integrert mot energiselskapene på tvers av land og språk.

 

 

 

Meldingsutveksling med utlandet

Meldingsutveksling med utlandet

Leverer bedriften tjenester i utlandet? Da er det ekstra viktig at systemene snakker godt sammen.

Med Amili EDI får du en smidig løsning som konverterer meldinger mellom ulike land. Vi har flere kunder innen energi og gass som har sikker meldingsutveksling med flere europeiske markeder.

Tjenesten overvåker status og aktiviteter

Trygghet og kontroll med meldings-overvåkning

Tjenesten overvåker status og aktiviteter på alle inngående og utgående meldinger. Slik kan du være trygg på at kritiske meldinger kommer frem. Bra for deg som kjøper strøm på børsen, slik at du er sikker på at du kjøper strøm til riktig tid og riktig pris.

For flere bransjer

E-handel

Send ordre, motta ordrebekreftelse og send ordresporing til sluttkunder.

Transport

Send elektroniske pakksedler, tolldokumenter, fraktbrev og sporing.

Energi

Kommunikasjon, rapportering av strømforbruk og handel. Vi støtter energi-moduler fra: eSett, NBS, NordPool, Energinett Danmark, Elhub Norge og AS4.

Eiendom

Få data på energieffektivitet i bygget ditt, slik som Statsbygg, Simens og GK inneklima. Visma Amili aggregerer data fra Elhub og sender det til en app. Appen forteller når og hvor det blir brukt mest energi - slik at du får full kontroll på forbruket.

Ofte stilte spørsmål

Her finner du ofte stilte spørsmål om EDI. Har du andre spørsmål? Kontakt oss gjerne!

Kontakt oss

EDI står for Electronic Data Interchange, og er en metode for elektronisk overføring av forretningsdokumenter og transaksjonsdata mellom ulike selskaper. EDI sørger for automatisert og strukturert utveksling av informasjon i et standardisert format. 

Les mer om hva EDI er på denne siden: Hva er EDI?

En EDI-løsning gjør det mulig å overføre dokumenter som eksempelvis ordre og fakturaer elektronisk direkte mellom ulike systemer, uten manuell håndtering.

Ved å automatisere overføringen av data, reduserer du feil, sparer tid og kostander, du forbedrer nøyaktigheten og effektiviserer flyten.