Choose language
Amili - fleksible løsninger med engasjerte mennesker

Om Amili

Fleksible løsninger med engasjerte mennesker

Vår viktigste oppgave er å hjelpe virksomheter med å få betalt for sine varer og tjenester. Dette gjør vi gjennom å utvikle fleksible og automatiserte tjenester for kredittstyring, fakturadistribusjon og betalingsoppfølging. Kombinert med gode råd, forenkler vi prosessen og styrker bedriftens likviditet, slik at du kan fokusere på din kjernevirksomhet.

Med brukeren i fokus

Amili - en del av Visma

Innovative løsninger med brukeren i fokus

Som en del av et av Europas ledende programvareselskaper, er vår mulighet til å integrere oss med økonomistyrings- og ERP systemer, i toppklasse. Dette gir en sømløs brukeropplevelse, samtidig som vår hensynsfulle tilnærming til å løse problemene for sluttbrukerne skiller oss ut i bransjen.

Vår ambisjon er at enhver utgående faktura skal bli til en inngående betaling

Vår ambisjon

Enhver utgående faktura blir til en inngående betaling

Det høres kanskje enkelt ut? Men faktum er at svært mange fakturaer betales etter forfall eller kanskje aldri. Dette går på bekostning av likviditeten til alle bedriftene der ute, og kan i ytterste konsekvens bety kroken på døra. Derfor tilbyr vi i Amili effektive og automatiserte løsninger som dekker hele verdikjeden fra faktura til betaling. Nettopp for å sikre at din bedrift får betalt.

Bygger fremtiden sammen med våre kunder

Karriere

Vi bygger fremtiden sammen med våre kunder

Verden er i konstant endring. Det samme er vi. Derfor er vi på jakt etter deg som vil utfordre det etablerte, og sammen med oss, skape kundeverdi gjennom digitalisering, selvbetjening og menneskelig dialog.

Våre verdier

Hva vi står for

Våre verdier går hånd i hånd med vårt DNA. Vårt DNA og våre verdier sier noe om hvem vi er og hvordan vi opptrer - og hvordan vi ønsker at andre oppfatter oss når de møter oss.

Entrepenørånd

Entreprenørskap

Det å utfordre eksisterende er i vårt DNA. Det vi gjør bra i dag, kan gjøres bedre i morgen. Ved å fokusere på samarbeid, innovasjon og kreativitet, tar vi tak i muligheter slik at vi stadig kan gi samfunnet og kundene våre fordeler som gjør dem konkurransedyktige.

Dedikerte

Dedikert

Vi mener dedikasjon er et resultat av lidenskap og frihet. Å gi mennesker mulighet til å utvikle interessene sine skaper verdi for alle – både individer, kolleger, kunder og samfunnet.

Ansvarlige

Ansvarlig

Våre kunder stoler på at vi får inn deres utestående fordringer på en måte som ivaretar det gode forholdet til sine kunder. Det er et oppgave vi tar på alvor.  Vi er empatiske og profesjonelle. Vi lytter til sluttkunden og søker beste løsning for alle parter.

188

Inkluderende

Først og fremst er vi ett lag der det skal være rom for ulike meninger. Fordi vi har ulik bakgrunn, forskjellige måter å se verden på, og mangfoldig ekspertise er vi kunnskapsrike problemløsere. Det bidrar til å forme den utrolige selskaps kulturen i Visma. Vi er inkluderende.

Amili bloggen

Les mer om hvordan vi hjelper tusenvis av bedrifter med bedre likviditet

5 tips til bedre likviditet

En god likviditet kan være avgjørende for om bedriften din lykkes eller ei. Her er våre 5 beste tips for bedre likviditet.

5 tips til bedre likviditet

Inkasso: Begrepene du må ha kontroll på

Inkassofaget har en rekke begreper det er viktig å ha kontroll på underveis i prosessen. Her har vi samlet opp noen av de viktigste begrepene rundt inkasso. 

Inkasso: Her er bregrepene du må kunne

Hvordan optimalisere arbeidskapitalen?

For å maksimere effektiviteten og lønnsomheten av virksomheten, er det viktig å optimalisere arbeidskapitalen. Vi gir deg noen gode tips i denne artikkelen.

Hvordan optimalisere arbeidskapitalen

Slik skal Mesterfarge bli best i bransjen

- Vi skal bli best i vår bransje. Derfor skal vi fokusere mer på faget vårt, og bruke mindre tid på det andre kan best, forteller Eskil Løken Ugland, kjedesjef i Mesterfarge i denne artikkelen.

Mesterfarge og Visma Amili

Automatisere purring og inkasso? Her er 10 gode grunner

Hvordan håndterer du purring og inkasso i dag? Hvis dette er noe du ofte utsetter, eller som kanskje gjøres manuelt, bør du lese videre. Visste du at det finnes en enkel og automatisert tjeneste for dette – inne i ditt egen økonomisystem?

Automatisere purring og inkasso? Her er 10 gode grunner